Smokey Eyes perfect pentru petreceri: Tutorial pas cu pas

Machiajul Smokey Eyes este un clasic atemporal care adaugă un dramatism subtil și o notă seducătoare oricărui look. Este perfect pentru petreceri sau evenimente speciale și poate fi personalizat pentru a se potrivi cu orice nuanță de ten sau culoare a ochilor. Aici este un tutorial pas cu pas pentru a obține Smokey Eyes perfecte pentru petreceri.

Pasul 1: Pregătește Pielea

Începe cu o bază curată și hidratată. Aplică un primer pentru machiaj pentru a ajuta la menținerea machiajului Smokey Eyes în loc. Apoi aplică fond de ten și corector pentru a uniformiza tonul pielii și pentru a acoperi imperfecțiunile.

Pasul 2: Aplică un Fard de Pleoape Deschis

Aplică un fard de pleoape deschis sau o culoare neutră pe întreaga pleoapă. Acesta va servi ca o bază și va facilita amestecarea altor culori. Asigură-te că aplici fardul uniform de la linia genelor până la arcada sprâncenelor.

Pasul 3: Definește Plia Pleoapelor

Cu un fard mai închis (de obicei, o nuanță mai închisă de gri, maro sau negru), definește pliul pleoapelor. Aplică cu o pensulă pentru blending în forma literei C în exteriorul ochiului, începând de la colțul extern și mergând spre mijlocul pleoapei. Asigură-te că fardul este bine amestecat pentru a crea un aspect fumuriu.

Pasul 4: Adaugă Profunzime Cu O Culoare Închisă

Aplică o nuanță mai închisă pe pliul pleoapelor și în colțurile externe ale ochilor pentru a adăuga profunzime. Fardul de ochi negru sau gri închis este o opțiune clasică, dar poți experimenta cu alte culori închise, cum ar fi maro închis sau violet închis, pentru un Smokey Eyes diferit.

Pasul 5: Linia Genelor Superioare Cu Eyeliner

Trasează o linie subțire de eyeliner lichid sau creion negru pe linia genelor superioare. Poți încerca să obții o linie subțire și precisă sau să o mărești pentru un aspect mai dramatic. Eyeliner-ul este esențial pentru a intensifica aspectul Smokey Eyes.

Pasul 6: Adaugă Fard de Ochi Închis La Linia Genelor Inferioare

Aplică cu grijă un pic de fard de ochi închis pe linia genelor inferioare. Acest lucru va completa look-ul Smokey Eyes și va echilibra privirea. Asigură-te că amesteci bine pentru a evita orice linii dure.

Pasul 7: Aplică Mascara și Gene False (Opțional)

Pentru a intensifica și mai mult aspectul ochilor, aplică mascara pe genele superioare și inferioare. Dacă dorești un aspect cu adevărat dramatic, poți adăuga gene false pentru volum și lungime suplimentară.

Pasul 8: Defineste Sprâncenele

Sprâncenele bine definite completează aspectul. Folosește o pensulă și un produs de sprâncene pentru a le defini și a le umple, dar asigură-te că nu exagerezi, pentru a menține un aspect natural.

Pasul 9: Aplică Blush și Ruj

Adaugă puțin blush pe obrați pentru a aduce o notă de culoare feței tale. Apoi, alege o nuanță de ruj care să completeze aspectul Smokey Eyes. Un ruj într-o nuanță naturală sau un nude funcționează de obicei bine, dar poți opta și pentru un ruj mai îndrăzneț, dacă preferi.

Pasul 10: Setează Machiajul

Pentru a prelungi durata machiajului Smokey Eyes, aplică un spray de fixare sau pudră translucidă pentru a seta machiajul în loc.

Final Thoughts

Cu puțină practică și răbdare, poți obține cu ușurință un Smokey Eyes perfect pentru petreceri. Acest stil de machiaj este versatil și poate fi personalizat în funcție de preferințele tale de culoare și de intensitate. Indiferent dacă alegi un Smokey Eyes subtil sau unul dramatic, acest look va atrage cu siguranță atenția și va adăuga un plus de eleganță oricărui outfit de petrecere.

About the Author: Admin

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *